Producten

Bij de keuze van buitenschrijnwerk voor uw woning komt heel wat kijken: materiaal, kleur en uitvoering, onderhoud, budget ... Cambium helpt u graag bij het maken van deze keuzes.

Wij bieden ramen en deuren aan in zowel PVC, aluminium als hout en overlopen met u de kwaliteiten van elk product. Zo bent u zeker van een oplossing die perfect aansluit bij úw wensen en noden.
Naast ramen en deuren, bieden wij ook sectionaalpoorten, rolluiken, screens, veranda’s en vliegenramen aan, en dit alles alleen in de beste kwaliteit. Kies in het menu hierboven waarover u meer wilt weten.

Bij Cambium kan u dus terecht om uw volledige woning in een nieuw jasje te steken, of het nu gaat om nieuwbouw of een renovatieproject. Door uitsluitend te werken met de meest gerenommeerde leveranciers, voldoen al onze producten aan de hoogste kwaliteitseisen. Kijk alvast eens rond op onze site en ontdek ons volledig gamma. Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies dat voldoet aan uw wensen en uw budget contacteer ons!